Home » MXC kopen op Coinbase is nu mogelijk! Krijg €10 gratis

MXC kopen op Coinbase is nu mogelijk! Krijg €10 gratis

  • door

Goed nieuws voor MXC enthousiastelingen. De native coin van de MXC Foundation en het levensbloed van de M2 Pro Miner is nu verkrijgbaar op de populaire exchange Coinbase. Dit nieuws maakte de MXC Foundation onlangs bekend via Twitter.

Listing on @coinbase is big news. We are now prepared to show the top 100 tokens what #MXC can do.” aldus @sheenhuxin

MXC kopen coinbase nederland M2 Pro Miner

MXC Kopen op Coinbase

Om MXC te kunnen kopen zal je een account nodig hebben op Coinbase, een van de grootste en meest prominenten crypto exchanges ter wereld. Klik hier om een gratis account aan te maken en krijgen tevens €10 in BTC wanneer je voor €100 investeert in crypto (zoals MXC!)

MXC koers – 300% in een jaar

De koers van de MXC token is het afgelopen jaar enorm gestegen. In September vorig jaar was zo’n €0,018, momenteel staat deze op €0,07 – een stijging van meer dan 300%. Met een grotere adoptie van het netwerk, is de verwachting dat de koers verder zal stijgen. De MXC foundation is continue bezig met het sluiten van nieuwe deals met partners en het feit dat MXC nu ook op Coinbase te koop staat, is een teken van vertrouwen voor potentiële investeerders.

M2 Pro Miners

Liever zelf MXC tokens verdienen? Bestel vandaag nog een M2 Pro miner en begin zelf met het verdienen van MXC tokens. De M2 Pro Miner levert tussen de €10-12 euro per dag op aan MXC en verdient hiernaast ook een kleine hoeveelheid BTC en DHX. Leer meer over de M2 Pro miner hier.

MXC kopen coinbase nederland M2 Pro Miner