Home » MXC Foundation: Meta-XP komt 20 september! Wat betekent dat?

MXC Foundation: Meta-XP komt 20 september! Wat betekent dat?

  • door

De MXC Foundation heeft ons de afgelopen dagen lekker gemaakt met de aankondiging van Meta-XP. Op Twitter schrijven ze hoe het live gaan van Meta-XP voor meer mogelijkheden zal zorgen voor M2 Pro Miner eigenaren. Zo zal het aantal verschillende assets dat gemined kan worden vergroot worden. Een positief nieuws voor alle eigenaren van een M2 Pro miner!

Samenvattend schrijven ze dat we een verandering mogen verwachten in de compositie van de opbrengsten die de M2 Pro miner oplevert en dat we ons geen zorgen hoeven te maken over Miner Health – dat zal stap voor stap begeleid worden.

M2 Pro miner MXC Foundation Meta-XP nieuws MXC

MXC fuel tank wordt mPower

Een grote verandering die de MXC Foundation aankondigt is dat in de toekomst de Fuel Tank bepalend zal worden voor de mPower, welke benodigd is voor het minen van DHX tokens. Zo hoef je straks niet meer een aparte hoeveelheid MXC vast te zetten om DHX te kunnen minen.

20 september is de lancering

Meer informatie is momenteel nog niet bekend, maar over een klein weekje zal de MXC Foundation meer bekend maken over de veranderingen die ten gunste zullen komen voor eigenaren van M2 Pro miners. Wij kijken met enthousiasme uit naar volgende week.

M2 Pro Miner kopen

Heb je nog geen M2 Pro Miner? Bestel deze vandaag en begin deze week nog met het verdienen van €10-€12 per dag aan MXC, BTC, DHX en binnenkort ook DOT!

Meta-XP MXC Foundation M2 Pro miner