Home » Maak kennis met de M2 Pro Miner – MatchX’s vlaggenschip

Maak kennis met de M2 Pro Miner – MatchX’s vlaggenschip

M2 Pro miner kopen nederland MXC Matchx

Het thuis mijnen van digitale munten heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen met de introductie van miners met een laag energieverbruik, zoals Helium (HNT) miners. Met meer en meer startups die plug & play miners introduceren, is de markt voor thuis miners aan het groeien. De M2 Pro Miner, gemaakt door het Duitse bedrijf MatchX, is nu een revolutie aan het opstarten met ’s werelds eerste multi token miner die in een kwestie van minuten kan worden geïnstalleerd.

m2 pro miner nederland kopen matchx mxc

De MatchX M2 Pro Miner

Door een M2 Pro Miner in je huis te installeren, help je mee aan de opbouw van het revolutionaire Low-Power-Wide-Area-Netwerk dat door de MXC Foundation in het leven wordt geroepen. Dit gratis gedecentraliseerde IoT-netwerk zal beschikbaar worden gesteld voor iedereen om te gebruiken.

Lees alles over de ambities van MatchX en de specificaties van de M2 Pro Miner in de one-pager whitepaper die hier te vinden is.

Waar koop ik de M2 Pro Miner?

De enige plek om legitiem de M2 Pro Multi Token Miner van MatchX te kopen, is via de website van MatchX zelf. Door te bestellen via de onderstaande link – profiteert u van €50,00 korting.

Plaats je een grote bestelling (10+)? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een snellere verzending, zodat je binnen een week aan je mining avontuur kunt beginnen.

M2 Pro Miner kopen nederland goedkoop korting MXC mining
  • door