DE KONING DER MINERS

De Matchx M2 Pro Miner

De dagen van gecompliceerde mining rigs, BTC miners die elektriciteit slurpen en lage beloningen zijn voorbij. De M2 Pro multi token miner biedt stabiele opbrengsten en beloont lange termijn mining. Plug & play vandaag nog en pluk de vruchten binnen enkele maanden. De M2 Pro Miner heeft een opbrengst van €10-12 per dag aan MXC tokens, waardoor je deze investering binnen no-time terugverdient.

MatchX M2 Pro Miner MXC mining

De eigen valuta van de MatchX M2 Pro miner is de MXC token. Gelanceerd door de MXC foundation levert deze unieke mining methode een stabiele hoeveelheid MXC tokens op voor bezitters van een M2 Pro miner als beloning voor het aanbieden van netwerk dekking. Dit komt neer op €10-12 per dag in MXC tokens. Gaat de token prijs omlaag, dan zal je meer tokens ontvangen!

De MXC foundation is gevestigd in Berlijn (Duitsland) en lanceerde het project in 2018. Hun doel is om een wereldwijd, gratis IoT-netwerk op Web 3.0 te creëren. Sinds de lancering zijn de oprichters Xin Shee Hu, Aaron Wagener & Piotr Brzezinski non-stop bezig om Smart Cities te creëren door middel van LoRaWan en IoT.

De MatchX M2 Pro is ’s werelds eerste LPWAN IoT miner die geduld beloont door lange termijn ‘HODLing’ aan te moedigen, hetgeen bescherming biedt tegen ‘Pump & dump’ schema’s.


MatchX M2 Pro Miner BTC mining

Een van de eerste grote updates voor M2 Pro miners was de mogelijkheid om Bitcoin (BTC) te mijnen. Na het staken van 5000 MXC – wat vrij snel verdiend wordt door de miner of aangeschaft kan worden via een exchange – zul je na een paar klikken Bitcoin verdienen naast MXC. De Datadash app zal je door het process begeleiden.

Bitcoin mining rigs staan erom bekend dat ze veel energie verbruiken, maar geen zorgen – de M2 Pro Miner verdient zijn Bitcoins via Proof of Participation. Dit consensusmechanisme vereist nauwelijks rekenkracht – vandaar een laag stroomverbruik.

De M2 Pro Miner levert momenteel enkele Euro’s per dag op aan BTC tokens.


MatchX M2 Pro Miner DHX mining

DataHighway coins (DHX) kunnen ook worden verdient met de M2 Pro miner in slechts een paar stappen. Door een bepaalde hoeveelheid MXC te locken en wat initiële DHX te storten, creëer je Mining Power (mPower) die gebruikt wordt om DHX te mijnen.

Bekijk deze stap voor stap video tutorial van Crypto gossip over hoe je de M2 Pro Miner kunt instellen om DHX te mijnen.

De hoeveelheid DHX dat momenteel verdient wordt met een M2 Pro Miner is enkele tientallen centen per dag, maar de MXC foundation is bezig met het ontwikkelen van plannen om de hoeveelheid significant te verhogen. Zodra er meer nieuws is hierover, zullen wij dit via onze nieuwsbrief laten weten!


M2 Pro miner kopen nederland MXC BTC DHX bestellen europa korting opbrengst

Koop een MatchX M2 Pro Miner en ontvang €50,00 korting of supersnelle verzending

Bestel de M2 Pro miner vandaag nog bij MatchX en ontvang een korting van €50,00 per Miner zolang de voorraad strekt.

Liever supersnelle verzending? Bestel dan bij het Nederlandse Miners Nederland. Mis het niet en bestel nu ze nog op voorraad zijn!

M2 Pro miner kopen nederland MXC BTC DHX bestellen europa korting opbrengst

Bulk bestelling? (10+) Neem contact met ons op voor speciale tarieven

Voor investeerders en doorverkopers die M2 Pro Miners in bulk willen kopen, bieden wij supersnelle verzending vanuit lokale magazijnen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u binnen een week kunt beginnen met minen of doorverkopen.

M2 Pro Miner kopen nederland goedkoop korting MXC mining

Blijf op de hoogte – maximaliseer de opbrengst

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet als eerste wanneer nieuwe tokens gemined kunnen worden met de M2 Pro miner door hieronder je email adres achter te laten.