Home » M2 Pro Miner Black Friday kortingen tot €350 PER MINER!

M2 Pro Miner Black Friday kortingen tot €350 PER MINER!

  • door

Hoewel het vlaggenschip van MatchX, de M2 ​​Pro Multi Token Miner, zijn waarde keer op keer heeft bewezen tijdens deze langdurige bearmarkt, besloten ze toch om een ​​zeer verleidelijke Black Friday-deal aan te bieden voor hun uitstekende cryptominer.

Alleen deze week kun je tot €350 korting claimen PER MINER. Dat klopt, niet per bestelling, maar per individuele miner! Deze unieke deal is nog niet eerder gezien, waardoor het het perfecte moment is om uw eerste, tweede of 10e M2 Pro Miner aan te schaffen. Met een verzendtijd van slechts 1 week zul je met plezier MXC, BTC en DHX mijnen lang voordat de kerstman zijn slee begint te laden.

M2 Pro Miner Black Friday-kortingen


Dit is hoe het werkt. Ga naar de officiële website van MatchX en bestel tot 10 M2 Pro Miners tegelijk. Hoe meer u bestelt, hoe hoger de korting die u ontvangt per Miner. Hieronder kun je zien hoeveel korting je krijgt, afhankelijk van het aantal M2 Pro Miners dat je bestelt:

1-3 miners, krijg €150 korting per miner. Kortingscode is BLACKFRIDAY150
4-9 miners, krijg €250 korting per miner. Kortingscode is BLACKFRIDAY250
10+ miners, krijg €350 korting per miner. Kortingscode is BLACKFRIDAY350

Door de gemarkeerde couponcodes te gebruiken bij het afrekenen, kunt u tot € 350 korting claimen. Als je bijvoorbeeld vandaag 10 M2 Pro Miners zou bestellen, dan is je totale korting €3500(!), dat zijn zo ongeveer 2 miners gratis.


Winstgevendheid van M2 Pro Miner


Ondanks dat hij zich in een bearmarkt bevindt, heeft de M2 ​​Pro Miner keer op keer bewezen de beste cryptominer ter wereld te zijn. Het gebruikt niet alleen nauwelijks elektriciteit (ongeveer 5W, hetzelfde als een kleine lamp) en is daarom aanzienlijk groener dan bijvoorbeeld een Bitcoin Miner, het beloont ook gestaag €10-12 per dag in MXC-, BTC- en DHX-tokens. Op Reddit en andere fora kun je tal van gebruikerservaringen vinden die deze bewering ondersteunen.

Dus spring in de actie met deze enorme Black Friday-kortingsdeals en begin volgende week met minen! Lees meer over de deal en de miner op de website van MatchX:

M2 Pro black friday